Nu kan du köpa andra upplagan av ”Zen och konsten att anlita advokat – En handbok för dig som behöver juridisk hjälp”. Författaren har omarbetat manuset varför denna andra upplaga har publicerats. Upplaga 2 publicerades den 7 april 2020. Köp andra upplagan nu!

Som du kommer att upptäcka innebär omarbetningen en utveckling av en del resonemang som förekommer i den första upplagan. Likaså har det skett en utbrytning av delar som ligger till grund för nästa bok i serien Kohlbergs lilla vita. Den boken heter: ”Advokater maktens redskap … eller makten personifierad – En betraktelse av advokatbranschen och dess överskuggande makt”. En bok som du verkligen kan se fram emot. Alldeles särskilt om du tillhör den skara som ser ett stort värde i den första boken. Den nya boken blir därmed nummer två i serien Kohlbergs lilla vita. Lanseringen av densamma beräknas kunna ske under juni månad 2020. Med reservation för förseningar.

Till butiken

Nu som e-bok

Nu finns ”Zen och konsten att anlita advokat – En handbok för dig som behöver juridisk hjälp” andra upplagen även som e-bok. Lanserad den 30 april om än olika nätbokhandlare skriver olika datum.

Som du märker är e-boken rikt försedd med länkar. En del av länkarna för dig direkt till bland annat olika artiklar och lagtexter. I källförteckningen finns det både en länk till källan och till den sida som källan anförs på. Något som du kan tänkas uppskatta.

Redan idag kan du köpa den som e-bok bland annat hos Adlibris och Bokon.

Andra upplagan - Zen och konsten att anlita advokat - En handbok för dig som söker juridisk hjälp
Kontakt